sâmbătă, 29 octombrie 2011

Soferi de cosmar

Saptamana aceasta am avut parte numai de momente tampite in trafic. Incep sa ma intreb daca oamenii mai tin minte ce au invatat la scoala de soferi atunci cand s-au pregatit sa dea examenul.
Si ca sa fac o lista cu posibilele accidente in care era sa fiu implicata, iata ce s-a intamplat. Mi s-a taiat banda de foarte multe ori, era sa fiu facuta clatita de un camion, mai multi tampiti au fost pe punctul de a intra in mine si mai nou e la moda in lumea dobitocilor sa mergi cu faza lunga pe DN in plin trafic noaptea. Abia am deslusit drumul in seara asta spre Bucuresti, fiind aproape orbita.
Nu zic ca eu sunt o sfanta, dar niciodata nu am pus alti oameni in pericol in trafic. Poate ca mi s-a mai oprit mie motorul la semafor sau am incomodat cateodata ceilalti soferi in trafic, dar credeti-ma ca nu fac asta mereu si rar mi se intampla.
Oare cum naiba se produc accidentele? Sa imi explice si mie cineva ca tot nu pricep.

4 comentarii:

  1. Sunt foarte multi oameni prosti. Printre cei foarte multi prosti sunt foarte multi nenorociti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur sunt. Ieri am fost pe punctul unei coliziuni dure din cauza unuia care nu a vrut sa-mi cedeze trecerea. Norocul meu ca am instinct bun si am apasat frana pana la capat. Imi tremurau picioarele atat de tare ca la semafor cand am pornit din nou mi s-a oprit motorul. Mi-era teama sa mai apas acceleratia.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu plec de pe loc fara ea. in primul rand ma simt ca si cum as fi dezbracata daca nu o port, iar in al doilea rand ma cearta masina pana o pun. :))

    RăspundețiȘtergere